Winshot1500-1
Globus

Winshot 1500
Winshot 1500 är toppmaskinen från Globus. En ultramodern professionell bollmaskin för volleybollträning. Den kan simulera alla olika sorters servar och anfall från var som helst på banan med en extremt realistisk känsla. Maskinen kraft är smått otrolig. Den kan skjuta iväg en boll upp emot 140km/h, bollhastigheter som kan användas vid till exempel en hård hoppserve med topspin eller vid anfall till försvarsträning.
Winshot 1500 kan tack vare sin nya digitala kontrollpanel skjuta iväg bollar med endast 1,5 sekunders mellanrum och fortfarande behålla den förinställda farten, skruven och bollbanan. Ett grönt ljus visas i mitten på kontrollbrädan när nästa boll är redo att skjutas iväg för att försäkra att bollbanan är intakt och av högsta kvalité. Med Winshot 1500 är det enkelt att få till väldigt många repetitioner på högkvalitativa servar och anfall, allt för att maximera träningstiden och effektiviteten på träningen.
Den nya elektroniska kontrollpanelen på Winshot 1500 tillåter dig att spara de serve och anfallsinställningar du använder mest så att dessa kan framkallas direkt genom att endast trycka på en av de 5 minnesknapparna. Tränaren kommer därför att kunna byta från en typ av serve/spike till en annan utan att behöva slösa tid på att försöka hitta rätt inställningar igen.

Exempel på fördelar och möjligheter med Winshot 1500

* Levererar perfekta bollar med mindre än 2 sekunders marginal mellan bollarna.
* Oerhört kraftfull, bollfart från 10 till 140km/h
* Kraftfulla simuleringar av skruvade och oskruvade servar och anfall där varje boll blir helt exakt efter dina önskemål.
* Digital display/kontrollpanel med fem knappar för att lagra fem olika typer av bollbanor, både fart och skruv på bollen.
* Enkel att anpassa både i höjd och sidled tack vare maskinens flexibla rörelsekonstruktion på maskinens huvud där hjulen sitter. Bollen kan skjutas i höjder från 220 – 340 cm.
* Fartkontroll med ett system som visar grönt ljus när bägge hjulen har uppnått den önskade hastigheten.
* Lätt att flytta på till en ny del av banan vid ändring av övning.
* Dubbla batterier, driftid ca 6-7 timmar och laddas upp på ca 8 timmar.

PRIS: 75 000:- (ink moms)

KLICKA HÄR FÖR INTRESSEANMÄLAN

 

 

Dokument
Winshot-ENG
Bollmaskiner.se / Base Sport AB
Batterivägen 3
311 39 Falkenberg

Mail: info@bollmaskiner.se
Telefon: 0346-800 30

Integritetspolicy
Kreera web&design