Eurogoal 1000Eurogoal1000front1Eurogoal1000behindEurogoal1000side


Globus

Eurogoal 1000
Globus Eurogoal 1000 är en oersättlig bollmaskin designad för modern fotbollsträning. Denna modell erbjuder skott på mål, inlägg och långpassningar samt långskott med en extremt realistisk känsla. Globus Eurogoal 1000 är extremt kraftfull och kan skjuta iväg en boll i hela 140km/h. Mekaniken bakom skotten är exceptionellt kontrollerbar och man kan skapa väldigt många olika sorters bollbanor och skruveffekten på bollen bestämmer du helt själv.

Tack vare Triaxial Systemet (patenterad av Globus) kan tränaren bestämma bollbanan både vertikalt, horisontellt och framförallt skruven på bollen för att förbättra bågen på bollbanan. Hemligheten bakom alla framgångsrika atleter är att repetera korrekta tekniska rörelser om och om igen. Det enda som sätter stop för det är tiden. Globus Eurogoal revolutionerar därför denna träning med sin oerhörda effektivitet då man kan utföra hundratals olika övningar i högt tempo och med den yttersta skottprecisionen på kort tid. Med hjälp av Globus Eurogoal kan du alltså få in fler repetitioner av högre kvalité på kortare tid.

Reaktion och reflexträning vid skott av hög fart och skott på nära håll.

SKOTT, INLÄGG & STRAFFSPARKAR

Med en Globus bollmaskin kan du simulera alla typer att skott & skruvar som går att göra men foten. Men mer exakta och med högre kvalité och med täta repetitioner. Du bestämmer vart bollen skall ta vägen med vilken skruv och hur hård bollen skall vara!

* Riktigt hårda och lösa skott, upp till 140 km/h klarar maskinen.
* Skott utan skruv
* Skott med spinn och vänster eller höger curl (Magnus effekt)
* Skott med överskruv (Top Spin)
* Skott med underskruv (Back Spin)

PRIS: 62 000:- (ink moms)

 

KLICKA HÄR FÖR INTRESSEANMÄLAN


Bollmaskiner.se / Base Sport AB
Batterivägen 3
311 39 Falkenberg

Mail: info@bollmaskiner.se
Telefon: 0346-800 30

Integritetspolicy
Kreera web&design