Eurogoal 600Eurogoal600display


Globus

Eurogoal 600
Globus Eurogoal 600 är minstingen i Globus sortiment. En bollmaskin som erbjuder skott på mål, inlägg och långpassningar samt långskott med en extremt realistisk känsla. Globus Eurogoal 600 är väldigt kraftfull och kan skjuta iväg en boll i hela 120km/h.

Tränaren kan bestämma bollbanan både vertikalt och horisontellt och ändra hjulens hastighet för att framkalla en önskad spin på bollen. Hemligheten bakom alla framgångsrika atleter är att repetera korrekta tekniska rörelser om och om igen. Det enda som sätter stop för det är tiden. Globus Eurogoal revolutionerar därför denna träning med sin oerhörda effektivitet då man kan utföra hundratals olika övningar i högt tempo och med den yttersta skottprecisionen på kort tid. Med hjälp av Globus Eurogoal kan du alltså få in fler repetitioner av högre kvalité på kortare tid.

SKOTT, INLÄGG & STRAFFSPARKAR

Med en Globus bollmaskin kan du simulera alla typer att skott & skruvar som går att göra men foten. Men mer exakta och med högre kvalité och med täta repetitioner. Du bestämmer vart bollen skall ta vägen med vilken skruv och hur hård bollen skall vara!

* Riktigt hårda och lösa skott, upp till 120 km/h klarar maskinen.
* Skott utan skruv
* Skott med spinn och vänster eller höger curl (Magnus effekt)
* Skott med överskruv (Top Spin
* Skott med underskruv (Back Spin)

PRIS: 47 000:-  (ink moms)


KLICKA HÄR FÖR INTRESSEANMÄLAN

Bollmaskiner.se / Base Sport AB
Batterivägen 3
311 39 Falkenberg

Mail: info@bollmaskiner.se
Telefon: 0346-800 30

Integritetspolicy
Kreera web&design